Платформи

Blackboard Learn

Система за създаване, организация и управление на курсове, обучения и упражнения.
Blackboard и Ballistic Cell заедно със своите партньори разработват и внедряват технологии, които могат да променят всеки аспект от образованието. Използването на нашите продукти позволява на институциите да направят образованието и обучението по-вълнуващо и интересно за учениците, студентите и преподавателите.


Blackboard Learn включва:

 • Система за ефективно преподаване и учене;
 • Система за създаване на общности;
 • Система за управление и споделяне на учебно съдържание.
  • Подобрете преподаването и ученето чрез технологията

   Media Image

   Blackboard Community системата предоставя възможност на всичките учебни общности да работят заедно, да си взаимодействат, и споделят информация без допълнително натоварване на съществуващия ИТ персонал към институцията. Системата се изпозлва за ориентация на студентите, проучвания и анкети, студентски организации, услуги насочени към студентите, персонализирани модули и "content delivery" уеб-сайтове на факултетите и работна среда за различните екипи и комисии. В допълнение "eCommerce" възможностите я правят удобна за плащане на средства и проверяване на баланси по сметки.

   Повече за продукта

   Система за управление на съдържанието

   Media Image

   Блекборд контент системата съхранява и контролира достъпа до обекти от учебното съдържание, които се използват многократно. Създаването на учебен обект от един преподавател, който трябва да се ползва от 15 разлини курса в много университети би довело до създаване на 15 различни файла по един за всеки курс. С Blackboard content системата обаче, учебния обект се създава и съхранява само веднъж. Преподавателят създава само линкове към него от 15-те различни курса. Това намалява разхода на ресурси и дава възможност на професора да използва времето си по-пълноценно и ефективно.

   Повече за продукта

   Ефективно преподаване и обучение

   Media Image

   Blackboard Learn системата предлага богат набор от инструменти които позволяват на преподавателите да създават индивидуални модели на обучение за своите студенти. Демонстрирането, че студентите са постигнали определени резултати е приоритет за образователните институции. Особенно в областта на образованието професионалните изисквания за оценяване създават нуждата за демонстриране на резултатите на студентите. Оценяването на студентите и управлението на резултатите е улеснено чрез функционалностите за оценяване на Блекборд системата. Интуитивна и удобна за ползване Блекборд системата предлага пълен спектър от функционалности и възможности в три ключови области: Преподаване, Комуникация и Оценяване.

   Повече за продукта

Blackboard & Ballistic Cell
 

Свържи се с нас

Обадете се на тел. 02 441 67 26 или пишете на имейл office@ballisticcell.com